SIVKINI CVETOVI POLNILO.

VZDRŽEVANJE IZDELKOV

info@semeko.si

Vzdrževanje:

Večina naših izdelkov je sestavljenih iz notranje prevleke, polnila in zunanje prevleke. Izdelki so enostavni za vzdrževanje in imajo dolgo življenjsko dobo.

Polnilo:

Polnilo je iz ekološko pridelanih luščin ajde in luščin pire. Je naravno in ni kemično obdelano, zato je njegovo redno vzdrževanje zelo pomembno. V ta namen izdelke večkrat letno prezračimo in jih izpostavimo sončni svetlobi. Luščine lahko tudi stresemo iz prevleke in jih neposredno izpostavimo sončni svetlobi. Ob redni uporabi se luščine z leti začnejo drobiti, zato priporočamo, da polnilo na nekaj let v celoti zamenjate z novim.

Notranja prevleka:

Notranje prevleke so iz 100% beljenega ali nebeljenega bombaža. Za pranje prevlek priporočamo uporabo pralnih sredstev za občutljivo perilo ter pranje pri temperaturi 30 oC ali 60 oC.

Zunanje prevleke:

Zunanje prevleke so iz 100% bombaža. Potisk, barve in vzorci se razlikujejo glede na vrsto izdelka. Tudi za zunanje prevleke priporočamo uporabo pralnih sredstev za občutljivo perilo ter pranje pri temperaturi 30 oC ali 60 oC.

BLAZINA ZA ZALJUBLJENE

Opojno dišeče blazine srčki polnjeni z ekološko pridelanimi luščinami ajde in cvetovi sivke.

Preberi več