SPLOŠNI POGOJI POSLOVANJA

Z uporabo spletne trgovine www.semeko.si izražate svoje strinjanje s splošnimi pogoji poslovanja.

Predstavitev izdelkov v spletni trgovini ni zavezujoča ponudba, ampak neobvezen spletni katalog. Lastnik strani, podjetje Dobra vila, Ales Reven s.p., ( matična številka 3430324000, davčna številka 55527671 ), si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino spletne trgovine, vsebina se smatra za pravilno ob času vnosa v spletno trgovino. Spremembe ne vplivajo na že izvršene storitve.

100% ZADOVOLJSTVO

Jamčimo vam, da je vse, kar boste kupili pri nas novo in brez kakršnih koli napak v materialu in izdelavi (zagotovljeno 100% zadovoljstvo) in možnost vračila blaga.

REGISTRACIJA

Registracija je potrebna za uspešno izvedbo določenih storitev, ki jih ponujamo:

  • unovčevanje popustov,
  • naročanje izdelkov,
  • oddajanje izdelkov v seznam želja in kasnejše enostavno naročanje,
  • sledenje pošiljke,
  • pisanje komentarjev in mnenj o izdelkih,
  • novice prek e-pošte.

Vsak registrirani kupec dobi svoje uporabniško ime in geslo. Geslo je tajno in znano le kupcu. V kolikor kupec geslo pozabi, mu sistem na njegovo zahtevo pošlje novo geslo za njegov uporabniški račun. Kupec je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on ali pooblaščena oseba.

Popusti

Popusti se določajo individualno s posameznimi kupci. Popust je obračunan avtomatsko pri izdelavi naročila in je viden pred dokončno potrditvijo naročila.

Cene

Cene v spletni trgovini ne vključujejo DDV, ker v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV nisem zavezanec za DDV.. Ceno lahko spremenimo brez predhodne najave. Ob vnosu vaših pravilnih podatkov vam spletna trgovina avtomatsko prikaže ceno glede na vaš davčni status in državo. Sedež spletne trgovine www.semeko.si se nahaja v Sloveniji.

Dajatve za države izven EU

Pri dostavi v države izven Evropske Unije lahko pride do različnih dajatev, kot so carina ali uvozne dajatve. To so izključno stroški kupca. 

Sklenitev pogodbe

S klikom na gumb "Potrdi Naročilo" oddate obvezujoče naročilo blaga, ki je v košarici. Potrditev prejema vašega naročila se izvede skupaj s prevzemom naročila in oddajo avtomatskega elektronskega sporočila. Z oddanim elektronskim sporočilom je prodajna pogodba sklenjena. Pogodba vsebuje vse podrobnosti naročila in pogoje poslovanja ponudnika.

BLAZINA ZA ZALJUBLJENE

Opojno dišeče blazine srčki polnjeni z ekološko pridelanimi luščinami ajde in cvetovi sivke.

Preberi več