SIVKINI CVETOVI POLNILO.

DOBAVNI ROKI

Dobavni roki

Za hitro in zanesljivo dostavo vašega naročila potrebujemo vaš popolnoma točen naslov.

Skupni dobavni rok je sestavljen iz časa potrebnega za odpremo in tranzitnega časa, ki ga za dostavo potrebuje dostavna služba. Paket bomo zapakirali ter odpremili na vaš naslov v 0-4 dneh (običajno v istem dnevu) po prejemu vašega naročila. Če naročenih artiklov ne bo na naši zalogi, bomo za odpremo potrebovali dodatnih 5-7 dni. V tem primeru boste obveščeni na vaš e-poštni naslov.

Če dostavljalec vrne paket, vam omogočimo drugi poskus dostave. Druga dostava ni brezplačna. V kolikor se za drugo dostavo ne odločite, vam vrnemo kupnino zmanjšano za strošek dostave. Če bo karkoli narobe z dostavo vašega naročila zaradi napačnega naslova ali kakšnega drugega vzroka v procesu dostave, bo paket potreboval do dva tedna, da se vrne nazaj k nam. V tem času vam žal ne bomo mogli poslati nadomestnega paketa oziroma vrniti kupnine. Te situacije so izjemno redke.

Sledenje pošiljke

Nobene potrebe ni, da kličete ali pošiljate elektronska sporočila. Na elektronskem sporočilu »vaše naročilo je bilo poslano« ste prejeli številko za sledenje pošiljke. Na povezavi www.semeko.si lahko preverite kje se vaš paket trenutno nahaja.

Dostava s Pošto Slovenije in posledično z nacionalno pošto namembne države žal ni tako sledljiva in hitra, kot sta UPS in DHL. Je pa cenovno ugodna in vseeno izjemno zanesljiva. V kolikor na sledenju vidite, da je pošiljka na Pošti Slovenije odpremljena v vašo namembno državo, potem je čas dostave odvisen izključno od vaše nacionalne pošte. V vsakem primeru lahko na vaši domači pošti z vašo sledilno številko povprašate o stanju dostave.

BLAZINA ZA ZALJUBLJENE

Opojno dišeče blazine srčki polnjeni z ekološko pridelanimi luščinami ajde in cvetovi sivke.

Preberi več