SIVKINI CVETOVI POLNILO.

PRAVILA ZASEBNOSTI

Upravljavec spletne strani www.semeko.si je v skladu z Zakonom o varovanju osebnih podatkov (ZVOP-1) zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov.

Upravljavec www.semeko.si uporablja ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil ter plačil. Za potrebe poslovanja www.semeko.si zbira naslednje uporabnikove podatke:

  • ime in priimek, 
  • naslov in kraj bivanja, 
  • naslov elektronske pošte (uporabniško ime), 
  • kontaktno telefonsko številko ter 
  • ostale podatke, ki jih uporabniki vnesejo v obrazce na spletnem mestu www.semeko.si.

Za potrebe zagotavljanja varnosti se zbirajo tudi IP-naslovi, s katerih uporabniki dostopajo do spletnega mesta.

Vsakemu uporabniku je ob začetku obiska dodeljen sejni piškotek za identifikacijo in spremljanje nakupovalne košarice. Na vaš računalnik lahko www.semeko.si shrani tudi nekatere trajne piškotke, kot so: identifikacijska številka uporabnika v šifrirani obliki (za prepoznavanje ob naslednjem obisku), piškotke sistema Google Analytics (za anonimno analizo obiskov spletnega mesta).

Vsi omenjeni podatki, razen piškotkov, se na strežniku www.semeko.si shranjujejo trajno. Sejni piškotki se v pomnilnik strežnika shranjujejo le za čas trajanja obiska in se izbrišejo, ko zaprete spletni brskalnik, trajni piškotki pa so shranjeni na računalniku obiskovalca dalj časa.

Ponudnik se v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov zavezuje, da bodo kakršni koli osebni podatki, pridobljeni preko spletne strani www.semeko.si, v celoti ostali v lasti ponudnika in bodo služili izključno za potrebe izvedbe ter dostave naročila preko spletne strani, razen če ni uporabnik spletne strani posebej privolil v kakšno drugačno obliko uporabe posredovanih podatkov. Z vsemi posredovanimi osebnimi podatki bomo brezpogojno ravnali v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Podatki se hranijo in uporabljajo do vašega preklica, ki ga lahko kadar koli posredujete preko elektronske pošte info@semeko.si.

Za točnost podatkov, ki jih vnesete uporabniki, ne odgovarjamo.

Spletna stran www.semeko.si lahko vsebuje povezave tudi na druge spletne strani. Za pogoje poslovanja, pravila zasebnosti, zaščito in varnost na drugih spletnih straneh, ki jih obiščete, ni odgovoren upravljavec spletnega mesta www.semeko.si.

BLAZINA ZA ZALJUBLJENE

Opojno dišeče blazine srčki polnjeni z ekološko pridelanimi luščinami ajde in cvetovi sivke.

Preberi več