SIVKINI CVETOVI POLNILO.

NAČINI PLAČILA

Predračun - bančno nakazilo kupnine

Po uspešno oddanem spletnem naročilu vam bo spletna trgovina www.semeko.si poslala potreben obrazec (PDF predračun) z vsemi potrebnimi podatki za plačilo.

PayPal

Je najbolj priljubljen plačilni sistem, ki za identifikacijo uporabnika uporablja elektronski poštni naslov. Za plačila s PayPal-om krijemo mi provizijo na skupno vrednost naročila.Torej vi nimate provizije pri plačilu s PayPal-om.

V primeru plačila s kreditno kartico ali PayPal-om vas bo naša trgovina preusmerila na strežnik izbranega procesorja kreditnih kartic. Po zaključeni avtorizaciji vaše kreditne kartice (uspešni ali ne) vas bo izbrani procesor preusmeril nazaj k nam. V kolikor ne boste počakali na preusmeritev, vam ne moremo zagotoviti, da bo vaše naročilo pravilno zapisano v bazo podatkov.

www.semeko.si ne procesira, niti ne omogoča vpogleda v nobenega od podatkov vaše kreditne kartice.

Zaradi varnostnih razlogov in preprečevanja zlorab, se vsi dostopi do našega spletnega mesta beležijo. Še posebej je zabeležena vaša IP številka pri realizaciji naročila. Vsi podatki so tajni in se lahko uporabijo samo v primeru razkrivanja zlorab.

BLAZINA ZA ZALJUBLJENE

Opojno dišeče blazine srčki polnjeni z ekološko pridelanimi luščinami ajde in cvetovi sivke.

Preberi več